CAT | EN | ES

Després d’uns mesos en fase de desenvolupament de producte, Zanini ETB Spain començarà la seva activitat comercial al novembre, essent la primera planta de ZANINI Auto Group dedicada 100% a la producció de la nova línia de producte ETB (Electromagnetic Transparency & Backlighting).

Des d’aquesta nova planta de Parets del Vallès, se subministrarà a pràcticament la totalitat dels vehicles d’una marca premium produïts a tot el món, incorporant tecnologia punta en els nostres processos productius i en un entorn de sala blanca per garantir-ne la màxima qualitat.

 

 

A ZANINI, aspirem a continuar essent líders en la nostra línia de producte dels embellidors de roda (WBIT), però hem incorporat al nostre pla estratègic d’esdevenir líders també en productes ETB, ajudant així en la consecució d’una conducció cada vegada amb més nivell d’autonomia, que augmenta la seguretat dels vehicles, reduint alhora la taxa d’accidents.

Felicitats a tot l’equip que participa en aquest projecte i que està assolint fites noves dia a dia, ajudant a que aquest repte es faci realitat!!

ZANINI. Empowering Auto Brands to Lead. Automotive trim that takes style and function to the next level.